Digitaal drukken

Digitaal drukwerk is de ideale oplossing voor een kleine oplage en voor groot formaat printen. Doordat er geen zeven aangemaakt moeten worden, is de opstartkost heel laag. Er is een ruim assortiment aan bedrukbare materialen (dezelfde materialen als in zeefdruk), met dezelfde kwaliteit maar al vanaf 1 exemplaar! Onze inkten zijn tevens watervast en UV-bestendig, ideaal voor buitentoepassingen.

Digitaal printen werkt met het 'full color' principe, dat wil zeggen dat met de printkleuren cyaan, magenta, geel en zwart een heel groot gamma aan kleuren kan worden meegegeven.

Ideaal voor een kleine oplage

De digitale grootformaat printer is een ideaal alternatief voor zeefdruk en is reeds mogelijk vanaf één exemplaar. Bij digitaal printen kan een garantie voor weersbestendigheid (UV-bestendig, waterbestendig) en kleurechtheid gegeven worden tot 2 à 3 jaar. Bij zeefdruk is dit 10 jaar.

Omdat we geen films nodig hebben en geen zeven moeten aanmaken, kunnen we de tarieven voor de digitale grootformaat prints heel betaalbaar houden.

Voor elke toepassing

De mogelijkheden zijn enorm. Denk aan uw beurswanden en panelen, het bedrukken van een glaswand in uw kantoor, een stoepbord, stickers, PVC-kaarten, gevelreclame,… kortom alles wat met zeefdruk kan.
Neem zeker een kijkje bij producten voor meer toepassingen en voorbeelden.